Apraksts

Apraksts:

Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē Nodrošināsim mirušā cilvēka ķermeņa nogādāšanu dzimtenē atbilstoši starptautiskā 1973.gada 26.oktobra līguma par līķu transportēšanas, Eiropas standarta EN 15017 / ICS 03.080.30 “Apbedīšanas pakalpojumi – Prasības”, tajā skaitā 1937.gada 10.februāra Berlinas vienošanās par līķu pārvadāšanu nosacījumiem un citu pasaules valsts likumu un standartu prasībām. Pārvadājam pa sauszemi ar "Katafalku"", kas ir vienīgi paredzēts cilvēku mirstīgo atlieku pārvadāšanai un kam ir īpašs šim nolūkam paredzēts aprīkojums atbilstoši Eiropas Parlamenta un Padomes direktīvas 2007/46/EK un Eiropas Komisijas regulas Nr. 678/2011 prasībām.

Pakalpojumi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili

Teritorija: 

Latvija, Igaunija, Lietuva, Skandināvijas valsts - ES, NVS un pasaule kopumā.

Atslēgvārdi:

Mirušā pārvadāšana, mirušā transportēšana, mirušā pārvešana, mirušā vešana, mirušo vešana, mirušo pārvešana, mirušo starptautiskā transportēšana, mirušā nogādāšana, līķu starptautiskā transportēšana; līķu starptautiskā transportēšana; līķu pārvadāšana; līķu pārvadāšana Eiropas Savienībā; līķu pārvadāšana un transportēšana no/uz Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Kazahstāna, Gruzija un citām pasaules valsts. Mirušā pārvadāšana, necaurlaidīgā zārkā, cinka zārkā, ar specializēto transportu, katafalku, katafalkautomobili, Agreement on the Transfer of Corpses, Līgums par līķu transportēšanu, Tiesu medicīnas eksperts, patologs, morgs, ārstniecības iestāde, veselības inspekcijas, vainagi, apbedīšanas pakalpojumi, apbedīšanas birojs, apbedīšanas aģentūra, balzamēšana, ķermeņa balzamēšana, formalīns, formaldehīds, sanitārs, sanitāra pakalpojumi, apbedīšanas aģenta pakalpojumi, mirušā pārvadāšana ar lidmašīnu, mirušā pārvadāšana ar transportlīdzekli, mirušā pārvadāšana ar dzelzceļu, kremācija, kremācijas pakalpojumi, urna, urnas pārvadāšana, urnas nosūtīšana, pīšļu piegādāšana, pīšļu nosūtīšana, atvadu zāle, apbedīšanas nams, kulta ēka, kulta ēkas pakalpojumi, kapliča, kapsētas, kapsētas pakalpojumi, morga pakalpojumu, zārks, zārka pakalpojumi, iezārkošanas, apglabāšana, apglabāšanas ceremonijā, baznīca, mācītājs, cilvēku ar ierobežotu kustību transportēšana, invalīdu transportēšana, invalīdu pārvadāšana, specializētā transporta pakalpojumi, starpvalstu repatriācijas pakalpojumi, repatriācija, nogādāšana dzimtenē.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10050
Meklēšnas rezultātos parādīts : 101890
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma