Rubīni, apartamenti

Apraksts

Rubīni ir atjaunots atgūtais Rubīnu dzimtas īpašums Ventspilī, Tārgales un Embūtes ielu krustojumā (iebraukšana pagalmā no Embūtes ielas) - māja, kuru jau no pirmskara laikiem vecie Ventspilnieki sauc par "Rubīnu māju" un kurā kādreiz dzīvojis, strādājis - maizi un kliņģerus cepis un pārdevis šīs mājas kādreizējais īpašnieks ar savu ģimeni. Rubīnu dzimtas atvases pēc mājas atgūšanas šeit iekārtojuši jauku un mājīgu atpūtas vietiņu Ventspils viesiem. Numuriņi iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti apartamenti - WC, dušas, TV, maza virtuvīte, trauki, kafijas vārāmais, tēja, kafija, mikroviļņu krāsns - kopā 25 vietas. Katrā numuriņā ir atpūtas stūrītis, TV, WC, dušas, ledusskapis, kafijas vārāmais, trauki, bezvadu internets

Šeit Jūs varat justies kā mājās - paši izvārīt kafiju - kad un kādu Jūs vēlaties, paši saimniekot - pagatavot ēdienu, kas Jums garšo. Pagalmā ir grils, kurā varat izcept desiņas, vai šašliku un nobaudīt to pie ārā novietotajiem galdiņiem.

No septembra līdz maijam VIESSTRĀDNIEKIEM darba dienās cena 10-8  EUR no personas atkarībā no personu skaita numurā un uzturēšanās ilguma. Netālu no mūsu mājas ir viena no Ventspils labākajām kafejnīcām, kā arī vairāki lielveikali.

Pagalmā autostāvvietas.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 137418
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 886776
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
    R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
    4 Vēji, krodziņš
    4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
    Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
    Skultes muiža, viesu nams
    Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
    Ozolleja
    OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
    Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
    Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
    Debesu bļoda, viesu nams
    Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma