Apraksts

Jost Residence piedāvā brīvdienu māju, kas piemērota īsai pieturai vai ilgtermiņa brīvdienām. Luksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantisku, mājīgu un kvalitatīvu brīvdienu tikai diviem, mēs esam pārliecināti, ka  būsiet gandarīti par šo brīvdienu izvēli.

Jost Residence atrodas Alūksnes ezera krastā, Alūksnē, 200 km attālumā no Rīgas. Guļbūve ar lielu privāto dārzu, pirts ar iekštelpu peldbaseinu ir lieliska vieta ceļošanai cilvēkiem, kuri meklē mieru un atpūtu.

Modernā 300 m² guļbūve, kas tika uzcelta 2007. gadā, piedāvā bezmaksas mobilo WiFi. Mājā ir trīs guļamistabas ar 3 divvietīgām gultām (2 papildu dīvāniem), dzīvojamā istaba, 3 tualetes, 2 dušas un sauna. Pilnībā aprīkotajā atvērtajā virtuvē ir trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis un cepeškrāsns. Jūsu ērtībai ir arī veļas mašīna. Terasē atrodas āra atpūtas zona ar grillēšanas iespējām. Viesiem ir pieejams bezmaksas aprīkojums, piemēram, bērnu ēdināšanas krēsls, bērnu gultiņa un bērnu krēsli.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 19880
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 291863
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Photon L Baltic, apgaismes tehnika
    Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
    Campo, ūdenstūrisms
    Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
    NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
    NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
    ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
    Skrundas muiža, viesnīca
    Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
    Dikolat, SIA
    Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
    Vīteri, viesu nams
    Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma