Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

Vaļņu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 29478483
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija ESCAPISM ir izklaides komplekss, kurā atrodas mākslinieciski izvietotas izstāžu zāles ar metāla mākslas skulptūram un mēbelem izveidotām no auto moto detaļam. Galerija, dizaina mēbeles un skulptūras, kas pie mums tiek izstādītas, ir Aleksandra Nestjeruka radošā darba rezultāts. Galerijā var arī iepazīties ar darbnīcas pakalpojumiem un iespējām dizaina jomā – ārējā un interjera dizainā.

Piedāvājam : 

Izstāžu zāles apmeklējums, iespējams ar gidu.

Iepriekšēja rezervācija: https://nester-custom.com/art-galerija/

CENA

  • Bērniem no 6 līdz 15 gadiem – EUR 5,00
  • Studentiem un skolēnu ekskursijām– EUR 6,50
  • pusaudžiem un pensionāriem – EUR 6,50
  • pieaugušajiem – EUR 10.00

PAPILDUS PIEDĀVĀJUMI

Ir pieejama kafija, tēja, sulas, limonāde.

Tēja 1,60 EUR / visi kafijas veidi 2,50 EUR /ūdens 0,5 l – 1,00 EUR / sulas 0,3l – 2,50 EUR

Galerijā var iegadāties suvenīrus.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas Industriālais dizains Ekskursijas skolēniem Mākslas priekšmeti Izstāžu zāles, Galerijas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2803
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3977


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Visi banneri