Apraksts

Mūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.

Mēs izvēlamies pasaulē atzītus zīmolus, jo vēlamies saviem klientiem piedāvāt tikai kvalitatīvas lietas: Faber Castell, Nevskaya Palitra, Staedtler, C.Kreul (Solo Goya, Javana, HobbyLine), Canson, Arches, Luč, Fiskars, Kores, Clairefontaine, LeFranc & Bourgeois (Louvre, Color&Co), Derwent, Springer Pinsel, Rapina, Diamine, Meyco, Maped u.c.

Lai iepazīstinātu ar dažādiem produktiem, kas Latvijā vēl nav guvuši pietiekamu popularitāti, piedāvājam meistarklases bērniem un pieaugušajiem. Jau vairākus gadus bērnu zīmēšanas studiju vada vizuālās mākslas pasniedzēja Vivita Zuzule. Semestra noslēgumā organizējam bērnu darbu izstādi – patiesi priecīgs notikums! Kopš 2012.gada novembra galerijā katru vakaru zīmēšanas un gleznošanas meistarklases vada mākslinieks Dimitrijs Ignatovičs.

Jauno mākslinieku darbu galerija ir kā dabīgs turpinājums mākslas piederumu veikala “Zīmulis un ota” darbībai. Veikalu vadītāja Inita Baškevica saka: “Mums vienmēr ir gribējies zināt, kādi mākslas darbi top, ar to cilvēku rokām, kuri iepērkas mūsu veikalā. Kā papīrs un audekli ar otu, zīmuļu un krāsu palīdzību pārtop mākslas darbā. Tā, ikdienā sarunājoties ar mūsu klientiem, dzima ideja par galerijas izveidošanu. Galerijas galvenais uzdevums ir dot iespēju izstādīt un pārdot mākslas darbus jaunajiem un plašu atzinību vēl neguvušiem māksliniekiem. Šeit ir atrodami gan laikmetīgās mākslas, gan klasiskajās tehnikās veikti darbi. Mūsu mērķis ir kļūt par vietu, kur satiekas studenti, profesionāli mākslinieki, radoši cilvēki un vienkāršs garāmgājējs.

Regulāri piedalāmies dažādos labdarības pasākumos, un veidojam bezmaksas radošās darbnīcas Kalnciemielas tirdziņos un citos pasākumos.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22661
Meklēšnas rezultātos parādīts : 310846
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma