Evergreen, akmens apstrāde

Apraksts

Akmens cilvēka uzmanību saistījis jau kopš seniem laikiem. Tas viņam kalpojis gan kā ierocis, gan kā darbarīks, gan arī kā uzticams celtniecības materiāls. Labs piemērs ir Gīzas piramīdas, kas saliktas no akmens bluķiem pastāv jau daudzus tūkstošus gadu un nekas neliecina, ka laika zobs spēs tās sagrauzt arī nākotnē.

Akmens mūsdienās nav zaudējis savu aktualitāti arī uz daudzo mākslīgo materiālu fona. To joprojām izvēlas cilvēki, kuriem ir svarīgi lai apkārt būtu īstas lietas, kas uzticami tiem kalpo. Jo izvēloties mazāk pārbaudītos materiālus, nav zināms, piemēram, cik ilgi betons spēs izlikties par akmeni vai plastmasa - par koku.

Mūsu uzņēmums piedāvā plašā sortimentā īsta akmens materiālus, kā arī piedāvājam jau gatavus risinājumus Jūsu projektu realizācijai - piedāvājumā plašā sortimentā kāpņu akmens plākšņu risinājumi, plašs bruģakmeņu un apdares plākšņu piedāvājums. Piedāvājam arī daudz citus akmens labiekārtojuma elementus, žogu stabus, akmens palisādes, apmales, segumu plāksnes, puķu traukus, akmens solus, nosegplāksnes un daudz ko citu. 

Jebkurš dabīgā akmens materiāls, lieliski papildinās jebkuru Jūsu vidi un uzlabos Jūsu dzīves kvalitāti.

Īsts akmens ir ekoloģiski tīrs, to ražošanas, un vēlāk lietošanas procesā nerodas nekāds apkārtējās vides piesārņojums - akmens ir drošs un draudzīgs dabai, cilvēkam. Dabīga akmens izstrādājumi radīs patīkamu dzīves vidi ap jums. Mūsu speciālisti palīdzēs jums ar konsultācijām, dizaina projektēšanu, izvēlēto materiālu transportēšanu un iestrādi.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 54680
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 474615
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Arkadia, SPA viesnīca
    Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
    Inčukalna strops, viesu māja
    Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
    Astroselena, izglītības centrs
    Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
    Ūdensdzirnavas, viesu nams
    Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
    Aglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Kandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
    INETA LESĪTE, stiliste
    INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma