UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

Apraksts
SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Tādēļ klienti var rēķināties ar plašu sortimentu un profesionāļu konsultācijām. Mēs esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih. Moduļsētas laikmetā jaunu žogu. Modulāra žogi var shtaketny vai palisadni. Galvenā priekšrocība moduļu žogu - tas ir konstrukcijas izturība, izturība, lielais krāsu klāsts un estētisks izskats. Šie žogi radot unikālu Aluzinc ® sakausējuma, kurā ir vislielākais pretkorozijas īpašības, un 12 reizes lielāks nekā cinkotas loksnes uz šiem rādītājiem. Plastmasa pret koku Speciālistu nostāja ir plastmasas pusē. Ne ar kādu grunti un tehnoloģisko apstrādi nav iespējams saglabāt koka estētisko un fizisko kvalitāti atmosfēras apstākļiem. Jaunums! Saliekamie Jaunā žoga pamatu montāžas metode atvieglo apgrūtinošos sētas betonēšanas darbus.. Saliekamā pamats žogu ļauj ātri, lēti un efektīvi veidot žogu, izmantojot tikai gatavo pozīcijas. imitēts dzīvžogu Tas ir - jauns un salīdzinoši lēts veids, kā atdzīvināt jūsu sētas no tīkla, padara zaļo un aptver teritoriju no nevēlamiem skatieniem. Granīta bruģis Granīta bruģis - tā ir jūsu mājas vizītes kartiņa. Granīt - ilggadīgs un skaists materiāls, spējīgs izcelt un daudzveidot landšaftās arhitektūras pat lokālā pielietojumā. Izlikts no granīta iebraukšana priekš auto, ne tikai prestižu skatu jūsu mājai, bet arī uzturēs īpaši ilggadīgu pārklājumu atļaus atdzīvot drūmo, pelēko bruģu segumu.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 69971
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 552083
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Hotel De Lita, viesnīca
    Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
    Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
    Mākslas darbnīca Antīks
    Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
    Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
    Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
    DEVI, siltumtehnika
    DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
    Mītava, atpūtas kuģis
    Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
    Gundega-E, SIA
    Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma