Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Apraksts

ZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību. Ja Jums nepieciešams profesionāls rakstisks vai mutisks tulkojums no/uz angļu, vācu, spāņu vai kādu citu svešvalodu, „ZTB.LV” – ir Jūsu pareizā izvēle.

ZTB.LV garantē saviem pastāvīgajiem un potenciālajiem klientiem:

  • piesaistīto tulkotāju augstu profesionalitāti izvēlētajā jomā;
  • jebkuras sarežģītības pakāpes teksta tulkošanas kvalitāti un izpildes operativitāti;
  • optimālu attiecību „cena-kvalitāte” par tulkojumu izpildi;
  • kvalitatīvu uz klientu orientētu apkalpošanu (klientam ērta apmaksas sistēma, tulkojuma bezmaksas piegāde, elastīga atlaižu un bonusu sistēma, ērts darbalaiks bez pārtraukumiem u.c.)
  • „ZTB.LV” darbinieki ievēros visas Jūsu vēlmes un komentārus, attiecībā uz tekstu, kuru tulkošanu Jūs esat pasūtījuši, stilu un terminoloģiju. Mēs strādājam ar jebkāda formāta tekstiem. Mūsu birojā nepastāv „minimālā apjoma” jēdziens, esam gatavi Jums palīdzēt jebkura teksta apjoma tulkošanā.

    „ZTB.LV” augstu vērtē savu klientu laiku: Jūs varat pasūtīt teksta tulkojumu un saņemt gatavo darbu, neatstājot savu darba vietu vai dzīvokli –atsūtot savu pasūtījuma tekstu uz mūsu e-pastu, vai arī atnesot uz mūsu norādīto adresi. Gatavo darbu mēs nosūtīsim Jums atbilstoši pieprasījumam, nosūtot elektroniski, vai arī mūsu kurjers atbrauks uz Jūsu norādīto adresi absolūti bez maksas. Protams, Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu birojā, kur profesionālie konsultanti atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un nodrošinās Jūsu pasūtījuma precīzu un kvalitatīvu izpildi.

    Mēs garantējam Jūsu dokumentu pilnīgu konfidencialitāti un saglabātību.

    Kļūstot par ZTB.LV klientu, Jūs pasargāsiet sevi no nekvalitatīva tulkojuma un ietaupīsiet savu laiku un naudu!

    Video
    • video
    Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
    Karte
      Statistika:
      Pilnībā apskatīts : 27890
      Meklēšnas rezultātos parādīts : 126615
      EscapeTown, izlaušanās spēles
      EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
      Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
      Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
      220.lv veikals un servisa centrs
      220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
      Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
      Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
      Robežnieki kokaudzētava
      Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
      Juris Tumulkāns
      Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
      MS Auto noma, SIA
      MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
      Lotes Toys, veikals
      Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
      Pagalmiņi, lauku māja
      Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
      Mucenieki, brīvdienu māja
      Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
      Visi banneri
      laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma