Kalumi SIA, kalumi

Apraksts

Uzņēmums SIA „KALUMI”

Īpašnieks un kalējs: Kaspars Auza

1989.g.- Tautas daiļamata meistars 1992.g.- Latvijas amatniecības kameras diplomēts kalējmeistars (melnais metāls) un varkalis (krāsainais metāls).

Ar saviem darbiem piedalījies Zviedrijā, Norvēģijā. Latvijā – izstādēs un publiskajā telpā.

Skaistā vietā Vidzemē, starp Bīriņu un Igates pilīm atrodas sena akmens ēka, kas celta 200 gadus atpakaļ – Pētera I laikā. Pašlaik tajā kalējs Kaspars Auza ir izveidojis privātu kalējlietu muzeju, radot iespēju interesentiem un jaunajiem pāriem ar kāzu viesiem baudīt šo īpašo piedāvājumu.

Kalējdarbnīcā jaunajai sievai ar vīra palīdzību ir jāgludina pirmās nakts lina palagu. To dara ar 150 gadu senu gludekli, kas piekrauts ar laukakmeņiem. Savukārt, jaunajam vīram kopā ar kalēju jānokaļ pašam savs Laimes pakavs, piepalīdzot jaunajai sievai. Kalējs viņu pakavam nepieskaras, jo katrs pats ir savas laimes kalējs.

Pēc labi padarīta darba, jaunais pāris, kopā ar visiem nobaudot dzirkstošu šampanieti, ir gatavi doties savas jaunā dzīves ceļā.

Objekti Latvijā Veidojis metāla dizainu sadarbībā ar arhitektiem un dizaineriem Latvijas populārākajiem nacionālajiem restorāniem:„LIDO”, „Vērmanītis”, „Staburags”, „Slāvu restorāns”, „Key to Riga” un viduslaiku restorāniem: „Rozengrāls” un „Black balsam”

Objekti Norvēģijā Sadarbībā ar guļbūvju ražotāju „EKLA” eksports uz Buškerud, Telemark, Hedmark un Sandnessjoen.

Sadarbības partneri: arhitekti, dizaineri, interjeristi, kamīnu firmas, guļbūvju un koka māju ražotāji un eksportētāji, dārza interjeristi.

Veic apkalumus privātmājām, mēbeļu apkalumus, izgatavo kamīnlietas, kāpņu margas, karogturētājus, eņģes durvīm, durvju klauvekļus, kaltus gaismekļus, kroņlukturus, svečturus, vējrādītājus, dārza grilus, apkaltas un apgleznotas pūrlādes kā arī kalumi akmenī, stiklā un ar Svarovska kristāliem.

Tiek veikti arī restaurācijas darbi vecām ēkām, pilīm un muižām- vārti, eņģes, rokturi, svečturi, logu apkalumi, kamīnlietas.

Uzņēmums darbojas ar dzīvu uguni, saglabājot meistarības paņēmienus, kas nodrošina lielas iespējas restaurācijā un modernajā dizainā, strādājot kopā ar arhitektiem un dizaineriem.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 284856
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1551858
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
    Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
    Indāni, lauku māja
    Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
    Aglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
    Lauvas Tūrs Transports, SIA
    Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
    Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
    Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma