Vecbērziņi

Описание

Vecbērziņi atrodas meža un Pitka ezera ielokā, prom no pilsētas kņadas, kaimiņiem un trokšņiem. Lieliska klusa vieta, kur baudīt dabas mieru un mainību jebkurā gada laikā, izstaigāt dzīvnieku takas, doties makšķerēt, baudīt ūdens aktivitātes vai pielpot pilnu plaušu svaiga gaisa.

Ziemas sezonā ir iespējams izbaudīt pilnīgu klususmu, savukārt no agra pavasara līdz vēlam rudenim pie mums ir ļoti skaļi, jo sakliedzas visdažādākie putni, sākas varžu kora sezonas atklāšana, bebra zobu asināšana, buku riešana, briežu bauris. Kā arī no krūmiem var lūkoties kāda lapsa vai jenotsuns.

Lai līdz mums nokļūtu, iespējams, nāksies pārvarēt pāris ceļa šķeršļus, kas ir atkarīgs no laikapstākļiem un braukšanas ambīcijām, bet drosmīgākie vienmēr sasniedz gala mērķi.

Vecbērziņi atrodas 70 km no galvaspilsētas Rīgas. Tuvākais veikals atrodas 4 km attālumā.

Tuvākā pilsēta ir Bauska (30km). Bauskas pils atrodas gleznainā zemes kāpā, kur Mūsa un Mēmele satek Lielupē. Īpaši nozīmīgs baroka arhitektūras piemineklis ir Rundāles pils. Mežotnes pils ir viens no spilgtākajiem klasicisma arhitektūras paraugiem Latvijā.

Latvijas lielākais sēravots atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā (Kulšēnu sēravots).

Skaistkalnes baznīca (15km) ir viena no lielākajām un vecākajām baznīcām Latvijā, kas atrodas netālu no Lietuvas robežas.

10 km atālumā Bruknas muiža.

Mednieka būcenis

Mednieku būcenis atgriež pirmatnējās sajūtas, ar visu nepieciešamo aprīkojumu un komfortu. Mednieka būcenis ir izveidots, lai sajustu dabas mežonīgumu un tajā pat laikā justos omulīgi.

Bērzu māja

Atrodas meža ielokā bērzu birzē, aprīkota ar visu nepieciešamo dzīvošanai.

Komfortabla un ietilpīga, lai uzņemtu 2 ceļotājus, kuri vēlas pavadīt romantisku vakaru divvientulībā.

Laivošanas iespējas

Papildus piedāvājam smailītes (kaijaki) laivošanai pa visu Bauskas novadu, kā arī blakus mums atrodas Iecavas upe, kura ar savu dabas ainaviskumu un mežonīgumu ir līdzvērtīga Abavai un Gaujai, bet laivotāju vidū nav tik apgūta un izpētīta.

Papildus piedāvājam:

Saunu, karsto kublu, laivu noma (upe/ezers), SUP dēļus, katamarānu, telšu vietas

Cenas

  • Bērzu māja - 60 eiro/diennakts
  • Mednieku namiņš - 70 eiro diennakts pārim, katram nākamajam + 20 eiro
  • Telts vieta - 10 eiro
  • Katamarāna noma 20 eur diena
  • Laivas noma diena 20 eiro, katra nākamā 15 eiro
  • Sup noma - 15 eiro
  • Kanoe noma - 15 eiro
  • Pirts - 60 eiro
  • Karstais kubls - 60 eiro
  • Malka ugunskuram 5€ (maiss)
Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 3320
    Показан в результатах поиска : 194058
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAНа сайте магазина вы найдете мебель и аксессуары от лучших скандинавских, немецких, итальянских, польских и других производителей. Вся продукция проходит строгий контроль качества и безопасности производителя перед тем, как поступить к клиенту. Все товары сертифицированы в соответствии с требованиями Европейского союза.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvПредлагаем быстрый и качественный сервис по заправке картриджей, а также широкий выбор новых картриджей для всех самых популярных производителей принтеров с доставкой по всей Латвии по выгодным ценам. Свяжитесь с нами сегодня, чтобы узнать больше!
    Viola Stils, салон
    Viola Stils, салон"Viola-Stils" - один из крупнейших производителей инновационного бесшовного трикотажа в Прибалтийском регионе, расположенный в Латвии. Компания имеет более чем тридцатилетний опыт производства трикотажа, используя высококачественную итальянскую пряжу, такую как кашемир, шелк и тонкая мериносовая шерсть.
    Mīļmājiņa, дом отдыха
    Mīļmājiņa, дом отдыхаSweetesthome создан, чтобы очаровать вас прелестью сельской местности, оставаясь близко к городу. Это место, где вы можете отдохнуть вдали от дома, чувствуя себя как дома, комфортно проводить выходные и праздники, и получить возможность обновить энергию, найти новые идеи, желания и силы быть, делать и создавать.
    Burtakas, комплекс для отдыха
    Burtakas, комплекс для отдыхаVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Ezernieki, гостевой дом
    Ezernieki, гостевой домViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
    Cheirons, ветеринарная клиника - аптека
    Cheirons, ветеринарная клиника - аптекаВ клинике мы предлагаем разностороннюю ветеринарную помощь всех видов для животных (собаки, кошки, хорьки, кролики, морские свинки, хомячки и др.) Диагностика и лечение заболеваний, вакцинация, чипирование, хирургические операции на животных (в т.ч. кастрация, стерилизация, операции при опухолях, оперативное и консервативное лечение переломов костей, травмы, раны и др.) Лабораторные анализы, рентген, УЗИ.
    Chiffon, одежда
    Chiffon, одеждаChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
    VI&P, металлообработка
    VI&P, металлообработкаПредлагаем услугу порошковой покраски. Покрываем детали от винтиков до габаритных изделий, проекты частных домов, дизайн-проекты.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma