Smēde, металлообработка

Описание
I.U.SMĒDE ir metālkalēju darbnīca. Darba pieredze ir no 1992. gada, bet patstāvīgi strādājam no 1998. gada, un darbība noris Turaidas muzejrezrevāta muižas smēdē. Mūsu galvenais darbības veids ir dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Mēs veicam roku darbu, neizmantojam no ārzemēm ievestas rūpnieciski kaltas sagataves, neizmantojam preses, štances u.t.t. piedāvājam arī interjera dzelzs elementu skicēšanu un dažādu ideju zīmēšanu. Mēs strādājam smēdē kuru dien dienā var apmeklēt tūristi gan grupās gan individuāli, un dodam iespēju skatīties kalšanas procesu, kā arī drosmīgākajiem izmēģināt kalēja prasmi pašiem. Interesentiem stāstam par smēdi, par kalšanu, kalēja instrumentiem, par izkaltām lietām, kā tas bija agrāk un, kā tas ir tagad.
Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 64717
    Показан в результатах поиска : 1239600
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvПредлагаем быстрый и качественный сервис по заправке картриджей, а также широкий выбор новых картриджей для всех самых популярных производителей принтеров с доставкой по всей Латвии по выгодным ценам. Свяжитесь с нами сегодня, чтобы узнать больше!
    Viola Stils, салон
    Viola Stils, салон"Viola-Stils" - один из крупнейших производителей инновационного бесшовного трикотажа в Прибалтийском регионе, расположенный в Латвии. Компания имеет более чем тридцатилетний опыт производства трикотажа, используя высококачественную итальянскую пряжу, такую как кашемир, шелк и тонкая мериносовая шерсть.
    Mīļmājiņa, дом отдыха
    Mīļmājiņa, дом отдыхаSweetesthome создан, чтобы очаровать вас прелестью сельской местности, оставаясь близко к городу. Это место, где вы можете отдохнуть вдали от дома, чувствуя себя как дома, комфортно проводить выходные и праздники, и получить возможность обновить энергию, найти новые идеи, желания и силы быть, делать и создавать.
    JS WoodMagic , деревообработка
    JS WoodMagic , деревообработкаKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    DIAVERS, SIA, жестянщики, кровельные работы
    DIAVERS, SIA, жестянщики, кровельные работыJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
    LaPizza, SIA, пиццерия - кафе
    LaPizza, SIA, пиццерия - кафеItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
    Zilver, vīna darītava
    Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
    Capsellam, SIA
    Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
    kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
    Aviokase.Lv, авиабилеты в on-line
    Aviokase.Lv, авиабилеты в  on-lineДешёвые авиабилеты. Полёты по низким ценам. Все полёты. Все направления. Ryanair, Wizz Air, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma