Azerbaidžāna, recreation center and restaurant

Description

Par mums

Restorāns „Azerbaidžāna” – ideāla vieta lietišķu tikšanos, ģimenes svētku, kāzu, banketu un protams arī romantisku vakaru ar mīļoto cilvēku rīkošanai.

Mēs ar lielu prieku Jūsu rīcībā nododam 2 banketa zāles. Tiem, kuri grib pavadīt laiku intīmākā gaisotnē, mēs piedāvājam 2 VIP istabas ar terasēm, no kurām paveras iespaidīgi panorāmas skati uz mežu un ezeru.

Papildus Jūsu pakalpojumiem liela vasaras terase, kura funkcionē cauru gadu.

Svinības

Lai padarītu Jūsu svētkus par pašu krāšņāko un neaizmirstamāko notikumu, restorānā „Azerbaidžāna” ir visi nepieciešamie „ingredienti”, pareizai jūsu pasākuma organizēšanai. Tās ir gaumīgi dekorētas zāles, garšīgi ēdieni, dzīvā mūzika, liela telpa dejām un izklaidei, ļoti sirsnīgs un laipns personāls, kā arī tradicionālā austrumu viesmīlība!

Restorānā „Azerbaidžāna” sevišķu uzmanību pievērš bērnu pasākumu organizēšanai. Mūsu personāls ar prieku palīdzēs izplānot svētkus Jūsu bērniem, ņemot vērā viņu vecumu, hobijus, Jūsu vēlmes un budžeta iespējas. Bērnu svētku organizēšana – interesants, un tomēr ļoti atbildīgs darbs. Un tas viss tādēļ, ka Jūsu bērns gaida savus svētkus pavisam savādāk, nekā, pieaugušie. Tieši šī diena viņam ir pati gaidītākā, pati svarīgākā un pati labākā. Tādēļ ļoti svarīgi nesagādāt bērnam vilšanos viņa vēlmēs un sarīkot priecīgus, emocionālus un krāsainus svētkus.

Restorāns "Azerbaidžāna"

Uzaicinām Jūs apmeklēt mūsu mājīgo restorānu „Azerbaidžāna”. Jūs patīkami pārsteigs pieejamu cenu un augstas kvalitātes apvienojums, bet ar mīlestību pagatavotie ēdieni neatstās vienaldzīgu pat visizsmalcinātāko gardēdi.

Restorāna „Azerbaidžāna” administrācija palīdzēs Jums atrisināt jebkurus jautājumus. Mēs vienmēr priecājamies par Jums!

Ēdienu karte

Šeit jebkurš var nobaudīt azerbaidžāna nacionālās virtuves piedāvājumu!

Komforts un mājīga gaisotne restorānā „Azerbaidžāna” – ideāla vieta sabiedrisko pasākumu, kāzu, banketu, lietišķu tikšanos, ģimenes svinību, kā arī neformālu pusdienu un romantisku vakariņu rīkošanai.

Video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 53415
    Showed in search results : 695981
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", camping
    Atpūtas komplekss "Viesītes", campingLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
    Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsGuest house Tauriņi: with cozy acommodation, bathhouse, SPA BATH. Active recreation: teniss, basketball, volleyball, batute for children, billiards.
    Kalna ligzda, hotel
    Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
    A-Puce, SIA, CWT official representative in Latvia
    A-Puce, SIA, CWT official representative in LatviaŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
    Alefs S, SIA
    Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAWe install films in industrial, industrial premises, offices, shops, hotels, kindergartens, schools and other government institutions, private houses and apartments, everywhere there is glass and glass products.
    D.C.S. SIA, moving services
    D.C.S. SIA, moving servicesD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Pazemes ezeri, apskates objekts
    Pazemes ezeri, apskates objektsTourism object places; The only subterranean lakes in Latvia.
    Iks park, associations
    Iks park, associationsBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma