Apraksts

Ja pošaties karnevālam, masku ballei vai tematiskajai ballītei, sporta spēļu pasākumam, fotosesijai, bērnu ballītei, tematiskajam pasākumam vai vakarēšanai draugu lokā – tiekat laipni gaidīti i. u. Sers tērpu nomā.

Tiem, kuri vēlas nomāt kostīmu. Jāņem vērā, ka pastāv iespēja noskatīto tērpu aizrunāt pat vairākas nedēļas pirms pasākuma.

Tērps parasti tiek nomāts uz 3 dienām, cenu amplitūda no 10 – 30 eiro uz pasākumu.

Tērpu krājumā dažādu stilu kostīmi – sākot ar bruņiniekiem, mūkiem, princešu kleitām, rokoko, baroka, renesanses, ampīra līdz pat pagājušā gadsimta beigu posmam (atradīsies 50, 60, 70. gadu kā arī disko tērpi). Krājumā ir arī 19. gs. nogales un 20. gs sākuma tērpi, frakas. Palīdzēsim, ja nepieciešams tāds sīkums kā – boa, spalvas, bikšturi, tauriņi, žabo, cimdi, spieķi, parūkas, vēdekļi, saulessargi, diadēmas, kroņi,…un skaistās venēcijas maskas!

Varbūt negribat ceļot vēsturē, bet apkārt pasaulei? Ir pieejami dažādu tautību kostīmi sākot ar latviešu tautiskajiem brunčiem, linu krekli un bikses, vestes, sarafāni, austrumu tērpi, kimono, kovboji, indiāņi, spāņi, čigāni, bavārieši, skoti, grieķi,…

Lai iepriecinātu bērnus varat pārtapt par pasaku tēlu (Šreku, pinokio, alisi, sarkangalvīti,..) dzīvnieku (lāci, lapsu, govi, suni,..) vai supervaroni (surepermenu, betmenu, melifesentu, kaķsievieti, ) rūķi, feju, jeb kādu tēlu no cirka – omulīgu klaunu vai virves dejotāju.

Atradīsim arī šo to no kino – Merilna Monro, Čaplins, Napaleons varbūt musketieris?

Vai varbūt ir pienācis laiks kļūt par Ziemassvētku vecīti, sniega karalieni,sniegbaltīti ?!

Ja ballējoties tērps ir cietis – jāmaksā sāpju nauda, atkarībā no skādes lieluma.

Lūgums pret tērpiem izturēties saudzīgi – nelietot baltos dezodorantus, smaržas, matu lakas parūkās.

Ja pieņem, ka dzīve ir teātris, tad katrs no mums ir režisors un galvenais varonis šajā neuzrakstītajā mistērijā – mūsu tērps atbilstošā vietā un laikā palīdz šo mistēriju izdzīvot kopā ar līdzcilvēkiem, iesaistoties spēlē…Kura loma ir labāka – hamleta, lāčplēša, ofēlijas vai kristīnes?

Lomu robežas novelkam mēs paši!

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 322600
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 550139
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
    Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
    VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
    VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
    Jaunsvelmes, viesu māja
    Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
    Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
    Meļķerti, viesu nams
    Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
    Jura putni, muzejs
    Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
    D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
    D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Mārcienas muiža, SPA viesnīca
    Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma