Apraksts

Uzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā. Latvaslini par savu vērtību izvirzījusi ilgtspējīgu produktu radīšanu mūsdienu dzīves telpai, jo katram produktam cenšamies uzturēt iespējami augstāko kvalitāti gan izskata, gan funkcionalitātes ziņā.

Gultas veļas komplekti darināti no augstas kvalitātes lina auduma un Latvijā austām lina mežģīnēm vai lina/kokvilnas tautiskām lentām. Veidojot gultasveļu dizainu, ir domāts arī par to, lai raizes nesagādātu spilvena vai segas izslīdēšana no gultasveļas, tādēļ aizdares vietās iestrādāti tikai dabiskā materiāla pogas, piedāvājumā ir mūsu Latvijas brieža raga pogas vai koka pogas, kā arī platās lina auduma lentas un šaurās lina auduma saitītes vai šaurās 1cm platas lina/kokvilnas tautiskās lentas. Spilveni un segas ar 100% vilnas kārsuma pildījumu ir no Latvijā audzētajām aitām.

JAUNUMS 2023.gadā! Mazgātā lina auduma gultas veļas komplekti un lina spilvendrānas ar vienu pusi apdrukātā trikotāža no Latvijas uzņēmuma Cotton-store dizainētiem audumiem un otra puse no mazgātā lina auduma. Gultas veļa ir šūta no mazgātā lina auduma (biezāks), kas ir maigāks un ādai patīkamāks. Mazgātā lina auduma blīvums ir 240 g/m2. Pateicoties šim vidēja cietības auduma blīvumam, gultas veļu lietojot un pēc tās mazgāšanas paliek nemainīga kvalitāte pret nodilumu.

Produkcijas klāsts ir no mazuļa pirmajām dzīves dienām līdz vecāka gadagājuma paaudzei.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 4966
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 17007
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Zaļie Atvari, viesu māja
    Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
    Zāģeri, viesu nams
    Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
    RMS Heating, SIA, siltumtehnika
    RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    Tree Climbers, SIA
    Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
    Sīpoli, viesu nams
    Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
    Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
    Iešnalė, lauku māja
    Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma