Lumag Machinery Baltic

Apraksts

Oficiālie LUMAG GmbH pārstāvji Baltijā

Jau vairāk, kā 10.gadus saviem klientiem piedāvājam kvalitatīvu, jaudīgu, profesionālu un pēc Lumag GmbH kvalitātes standartiem ražotu malkas sagatavošanas, celtniecības un apzaļumošanas darbu tehniku.

Plašajā Lumag tehnikas un aprīkojuma klāstā atradīsiet, jaudīgu un kvalitatīvu malkas sagatavošanas tehniku,  malkas zāģus skaldītājus ātrai un kvalitatīvai liela kurināmā materiāla daudzuma sagatavošanai ar produktivitāti līdz 8 m³/stundā, kā arī tradicionālos hidrauliskos, profesionālos malkas skaldītājus ar elektromotora, benzīna dzinēja vai traktortehnikas jūgvārpstas piedziņu.

Celtniecības nozares profesionāļi novērtēs plašo, jaudīgo Lumag blietēšanas tehnikas klāstu, piedāvājumā benzīna dzinēja un akumulatora vibrokājas ar centrbēdzes spēku līdz 16 kN, kā arī benzīna dzinēja un dīzeļdegvielas dzinēja vibroblietes ar centrbēdzes spēku līdz 38 kN

Lumag dārza tehnikas sortimentā atradīsiet jaudīgu zaru smalcināšanas tehniku, profesionālas sniega frēzes ātrai liela sniega daudzuma tīrīšanai, kā arī motorizētās ķerras, jeb “Mini Dumper” ar kāpurķēdēm un kravas hidraulisko izlādi.

Jaudīgai tehnikai nepieciešamas jaudīgas komponentes, tāpēc Lumag tehnika ir izstrādāta un izgatavota ciešā sadarbībā ar vadošajiem nozaru ekspertiem, kā Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US un Hydro Gear.

LUMAG tehnikas katalogs

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 5021
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 31385
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
    Ziedugravas, atpūtas bāze
    Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
    ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
    ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
    Photorent, IK
    Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
    Riekstkalni, stādaudzētava
    Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
    GRANITE, IK
    GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
    Līva***, viesnīca
    Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma