Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs

Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs

Valdeķu iela 62, Rīga, Latvija, LV-1058
(+371) 26356925
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Laba alternatīva pirmsskolai no 1.5 līdz 7 gadu vecumam

Bērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes, lai bērnus ieinteresētu un motivētu darboties. Nodarbības tiek pasniegtas gan latviešu valodā, gan krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, sekmēt bērna vēlmes darboties ar dažādiem materiāliem kas veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnu uzraudzības, pieskatīšanas centri Skatīt vairākPirmsskolas izglītības iestādes    Privātās pirmsskolas izglītības iestādes Bērnu attīstības centri Skatīt vairākInterešu izglītība    Intrešu pulciņi bērniem    Nodarbības bērniem       Zīmēšanas nodarbības bērniem Skatīt vairāk      Radošas nodarbības bērniem       Radošas rotaļas un spēles bērniem       Pirmsskolas vecuma bērnu uzraudzīšana       Veidošanas nodarbības bērniem       Mākslas nodarības bērniem       Aplicēšanas un konstruēšanas nodarbības bērniem       Praktiskās nodarbības bērniem       Rokdarbu nodarbības bērniem       Smilšu lampas nodarbības bērniem       Bērnu sagatavošana skolai, skolas gaitām       Bērnu radošo spēju attīstības nodarbības       Bērnu emocionālās attīstības nodarbības       Didaktisko spēļu nodarbības bērniem       Valodas attīstības nodarbības bērniem       Rokas sagatavošana rakstībai       Sensorā un motorā attīstība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 21296
Meklēšanas rezultātos parādīts : 110531


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Visi banneri