AGUZ, SIA

  • Mārupītes gatve 9a, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
  • (+371) 23777170
  • info@aguz.lv
  • www.aguz.lv
  • Juridiskais nosaukums : AGUZ, SIA
    Reģistrācijas numurs : 50203130801
    Juridiskā adrese : Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
Apraksts

Mēs - AGUZ – pavisam neliels uzņēmums Latvijā radīts ar vienu mērķi – iemācīt latviešiem arvien vairāk un vairāk mīlestības uz riekstiem. Savus produktus piedāvājam Jums ar pārliecību – tie ir gatavoti no vislabākajiem riekstiem, līdz ar to - vislabākie:) Mūsu produkti ir 100% veselīgi, jo gatavoti ar īpašu tehnoloģiju bez piedevām un konservantiem, bez sāls un cukura. Viss domājot par Jūsu veselību :) Par savu produktu tos atzinuši arī vegāni un veģetārieši, labprāt kā gardumu bauda bērni...Mums svarīgs ikkatrs klients, un katrs ar veselīgu skatu uz dzīvi var būt mūsu klients :)

Runāt par mums nozīmē runāt par riekstiem....
Neskaitāmi klīniskie pētījumi liecina, ka rieksti ir labs B un E grupas vitamīnu avots, tie satur olbaltumvielas, aminoskābes un šķiedrvielas. Bet pats galvenais - rieksti ir lielisks Omega 3 taukskābju avots, kas efektīvi samazina iekaisuma procesus organismā, ir lielisks avots ikdienas enerģijai un dzīvespriekam, uzlabo smadzeņu darbību, stimulē imūnsistēmu un uzlabo asinsriti. Riekstu sastāvā esošās bioloģiski aktīvās vielas tiek saistītas ar dažādiem veselības uzlabojumiem. Pētījumi rāda, ka cilvēkiem, kuri uzturā lieto riekstus, ir samazināts sirds slimību risks. Turklāt rieksti nepalielina ķermeņa svaru vai vidukļa apkārtmēru. Riekstiem ir pa spēkam ilgstoši saglabāt savas vērtīgās īpašības, kas jo svarīgi ir ziemas un pavasara avitaminozes laikā.

Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 15799
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 39046
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Lilaste, atpūtas komplekss
    Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
    Lielkaibēni, viesu nams
    Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
    Kantes krogs, atpūtas komplekss
    Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
    Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
    Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
    Kaktusu māja
    Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
    Embūtes muiža, viesu māja
    Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma