Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridiskais nosaukums : LATCARRIER, SIA
Reģistrācijas numurs : 41503070617
Juridiskā adrese : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS?

PRIEKŠROCĪBAS UN VĒRTĪBAS, KO MĒS SNIEDZAMVIENKĀRŠI, DROŠI :

  • Uzticama un droša kompānija ar vairāku gadu pieredzi un kompetentu komandu!
  • Ātra un vienkārša komunikācija, kas nozīmē ātru cenas piedāvājumu un operatīvās atbildes uz jautājumiem, ka arī nepārtrauktu komunikāciju pārvadājuma laikā!
  • Mūsu darbinieku zināšanas ļauj izveidot pārdomātas un loģiskas piegādes ķēdes, kas nodrošina operatīvu piegādi ar optimālām izmaksām!

AUGSTĀKĀ LĪMEŅA KLIENTU APKALPOŠANA

Mūsu komandas pieredze un attiecīgi klientu serviss atbilst augstākajiem standartiem loģistikas nozarē, nodrošinot nevainojamu klientu apkalpošanu visos sadarbības posmos.

GLOBĀLĀS PARTNERĪBAS

Ilglaicīgi sadarbojamies ar uzticamiem partneriem visā Eiropā. Tie ļauj mums sniegt pasaules līmeņa pakalpojumus, vienlaikus saglabājot vietējo uzticamību un spēju pielāgoties katra reģiona unikālajām prasībām.

VIENKĀRŠI, DROŠI UN EFEKTĪVI.

Mēs nodrošinam, ka klientu kravas pārvietosies droši un ar maksimālu efektivitāti attiecībā uz laiku un cenu. Mūsu atbildīga pieeja loģistikai nodrošina piegādes precizitāti un savlaicīgumu.

NEIEROBEŽOTAS IESPĒJAS

Strādājot ar mums, klients droši paplašina sava biznesa mērogu. Mums pieejamie resursi palīdzēs sasniegt jaunus tirgus un mērķtiecīgi augt, zinot, ka Tavam pārvadātājām ir nepieciešamas zināšanas un pieredze loģistikā, lai palīdzētu Tev sasniegt savus mērķus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLoģistikas pakalpojumi Kravu pārvadājumi, loģistika Iekšzemes kravu pārvadājumi Starptautiskie kravu pārvadājumi Transporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5947
Meklēšanas rezultātos parādīts : 85422


Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Visi banneri