Skandināvs 3XL, veikals

Apraksts

Šo veikalu iecienījuši apmeklēt ne tikai vietējie Talsinieki, bet tas ir ieguvis popularitāti arī kā tūrisma galamērķis sava unikālā preču sortimenta dēļ. Veikalā vienuviet atradīsiet dažādas tematiskas nodaļas: sienas pulksteņu kolekciju, nodaļu antīkiem priekšmetiem, kristāla izstrādājumiem, melhiora izstrādājumiem, misiņa izstrādājumiem, ķīmijai, apaviem, elektroprecēm, apģērbiem, nodaļu bērnu apģērbiem un atsevišķu nodaļu bērnu precēm un mantiņām, nodaļu darba apģērbam, sporta inventāram, mūzikas instrumentiem un skaņu ierakstiem, tekstilizstrādājumiem (aizkari, segas, gultas veļa..) un plašu sortimentu ar audumiem, trauku nodaļu, preces mājai un dārzam, bet mēbeles SKANDINĀVS 3XL veikalā ir izvietotas visās trīs veikala zālēs. Visu veikala sortimentu ir grūti uzskaitīt, jo tas izvietots 1500 m2 platībā. Esot veikalā, apmeklējiet visas trīs SKANDINĀVS 3XL veikala zāles, neaizmirstiet aiziet uz angāra piebūvi, kurā izvietotas mēbeles, gleznu kolekcijas u.c. preces un veikala otro stāvu, kur izvietotas jauno stūra dīvānu kolekcijas un gultas.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30127
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1970530
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma