Apraksts

Darba laiks: Strādājam katru darba dienu no 7:00 - 19:00, Nestrādājam svētku dienās, sestdienās un svētdienās.

Vadītājas Dina Tauriņas pieņemšanas laiki:
Apmeklētāju pieņemšana klātienē, iepriekš vienojoties pa tālr.: +371 29149340
vai e-pastā: ziluks@tukums.lv
Vecākiem – elektroniskā saziņa Eliis- vietnē

Iestādes himna:
Pasaule liela, pasaule plaša
Mēs iesim Zīļu vīriņam līdzi,
Lai ik uz soļa aizraujas dvaša,
Un gudrs prāts mums piepalīdz!

Pirmskolas izglītības iestāde „Zīļuks” ir pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde, kas darbojas jau kopš 1978. gada 6. janvāra. Tiek piedāvātas trīs licenzētas mācību programmas:
1. Pirmsskolas izglītības programma – 01011111
2. Speciālā pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar valodas traucējumiem – 01015511
3. Speciālā pirmsskolas izglītības programma ar jauktiem attīstības traucējumiem-01015611

Mums ir 11 grupas, kuras apmeklē 185 bērni, no tiem 79 ir 5-6 gadīgie bērni. Katrā grupā strādā divi skolotāji un viens skolotāja palīgs. Par bērnu muzikālo un fizisko attīstību rūpējas mūzikas un sporta skolotājas. Par bērnu vispusīgu attīstību un runas korekciju rūpējās speciālais pedagogs, Montesori pedagogs un logopēds. Iestādes darbs orientēts uz bērnu vispusīgu attīstību, radot attīstošu vidi bērnu darbībai, lai bērnu sagatavotu pamatizglītības uzsākšanai.

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 8179
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 32415
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
    Klivet, veterinārā klīnika
    Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Ainažu Jūrskolas muzejs
    Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
    Credo, autoskola
    Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
    Azarkrosti, viesu māja
    Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma