Apraksts

Carparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto. Mazum, vairumtirdzniecība. Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto. Jums tikai jāievada attiecīgie parametri un varēsiet apskatīt vēlamās automašīnas rezerves daļas un tās cenu.


Mūsu carparts.lv sortimenta piedāvājums ir ļoti plašs nekā pašā veikalā uz vietas pieejams, tāpēc lūdzam iepriekš sazināties ar mums pa šādu tālruņa numuru - 29566956 un precizēt vai Jūsu interesējošās auto rezerves daļas ir uz vietas veikalā. Ja nebūs uz vietas, tad šo preci pasūtām, kuras termiņš nepārsniedz piecas darba dienas. Ja Jūsu meklēto preci neatradāt mūsu mājas lapā, tad sazinieties ar mūsu klientu menedžeriem.


Carparts.lv piedāvā šādu ražotāju auto rezerves daļas un aksesuārus ražotājus: Amortizatori SRLINE, Piekares daļas SH, Gultņi CX, Gultņi SKF, Gultņi SWAG,


Gultņi FAG, Amortizatori DELPFI, Lukturi HELLA, Lukturi TYC, Lukturi DEPO, Sveces NGK, Amortizatori BILSTEIN, Amortizatori MAGNETI MARLLI, Bremžu kluči BRECK, Ūdens sūkņi BUGATI, Amortizatori MONROE, Amortizatori BOGE, Amortizatori SACHS, Amortizatori KAYABA, Amortizatori ELLITE, Amortizatori MAGNUM TEHNOLOGY, Bremžu kluči REMSA, Bremžu diski REMSA, Bremžu kluči FERODO, Bremžu diski AD, Bremžu diski BREMBO, Elektrosistēmas daļas BOSCH, Lamdazondes NTK/NGK, Sveces BERU, Sajūgi VALEO, Sajūgi LUK, Sajūgi SACHS, Elektrosistēmas daļas AUTLOG, Bremžu kluči un diski BRP, Piekares daļas TECNOROT, Eļļas EUROL, Eļļas BP, Eļļas CASTROL, Eļļas BP, Gultņi STARMAN.


 

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 47375
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 463545
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    PREMIUM MANAGEMENT, SIA
    PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
    Jāņa Zābera memoriālais muzejs
    Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
    Silta-maja.lv
    Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
    Elīna Sila Art
    Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
    Tava Kafija
    Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
    Mežmaļi, galdniecība
    Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
    DUNENSE, ādas aksesuāri
    DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma