Apraksts
Mūsu kompānijas vēsture sākās 1995.gada februārī. Mēs patstāvīgi strādājām ar sevi, veiksmīgi izvērsām savu biznesu, paplašinot klientu un dīleru loku, ierakstot savos aktīvos jaunas uzvaras tenderos, veiksmīgas sadarbības un vienkārši labas atsauksmes. Pakāpeniski sāk veidoties stabila un uzticama struktūra, kas sastāv no vairākām neatkarīgām apakšvienībām. Šajā virzienā ejot, mēs uzstādām augstākus uzdevumus, lai sasniegtu sev un Jums vēlamos mērķus. Mūsu atšķirīgā iezīme ir tā, ka ļaujam apakšvienībām patstāvīgi noteikt attīstības stratēģiju un taktiku, darba metodes ar piegādātājiem un klientiem, cenu veidošanas un aprēķināšanas politiku. Kā rāda pieredze, šāda pieeja uzlabo piedāvāto servisu un biznesa attīstības līmeni. Iebūvējam pēc individuāla projekta: ∙ saunas ∙ pirtis ∙ infrakabīnes ∙ tvaika pirtis Piedāvājam: ∙ gatavas saunu kabīnes ∙ elektriskās krāsnis ∙ malkas krāsnis ∙ koka mucas-vannas ∙ saunu logus ∙ saunu durvis ∙ materiālus un piederumus saunai ∙ aprīkojuma uzstādīšanu
Zīmoli
tatparsauna_set.krystalowy_swiatkastorharviacariittiandres
Galerija
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 51783
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 616646
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Villa Vanilla, viesnīca
    Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
    EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
    EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
    Eko Solis, SIA
    Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
    Aivars-K, akmens apstrāde
    Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
    Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
    Kombucha, restorāns
    Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
    Žuvine, zivju restorāns
    Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma