Apraksts

Vai Jūs meklējat autobusu nomas (ar vadītāju) kompānijas pakalpojumus? Vēlaties kaut kur nokļūt, bet neesat izlēmis par labāko risinājumi? Tādā gadījumā Jūs atrodaties īstajā vietā!

Mēs piedāvājam autobusus un mikroautobusus ar šoferi visdažādākajām vajadzībām. Mūsu autobusi nogādās Jūs jebkurā Jūsu izvēlētajā vietā Latvijā, Eiropā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā un citās valstīs.

Autobusu un mikroautobusu pakalpojumus piedāvājam visdažādākajām vajadzībām:

 

  • Autobusu noma ekskursijai, tūrei, darījumu braucienam pa Latviju, Eiropu, kā arī uz NVS valstīm.
  • Tas var būt tikai dažu stundu vai pilnas dienas brauciens pa Rīgu- iespējams, ka pasažieru transports Jums nepieciešams nelieliem pārbraucieniem pilsētas ietvaros.
  • Vienas vai vairāku dienu brauciens pa Latviju. Autobuss nogādās Jūs nepieciešamajā vietā, aizvedīs uz dažādiem apskates objektiem, viesnīcu utt., sagaidīs un atvedīs atpakaļ uz Rīgu. Tā var būt gan ekskursija, gan darījumu brauciens, gan sporta spēles u.c.
  • Transfērs no lidostas uz viesnīcu, vai no viesnīcas uz lidostu.
  • Klases ekskursija skolēniem. Izlemjat, kur vēlaties doties- uz kādu pilsētu, slēpošanas kalnu, atpūtas vietu- mēs Jūs tur aizvedīsim.
  • Transfēri uz/ no dažādām pilsētām. Paziņojiet mums braucēju skaitu vai nepieciešamo sēdvietu skaitu autobusā, galamērķi, un mēs Jūs tur nogādāsim.
  • Pasažieru transporta pakalpojumi dažādām svinībām- dzimšanas dienām, kāzām, ballītēm. Jums būs tikai jādomā par atpūtu, pārējo atstājiet mūsu ziņā :)
  • Pasažieru pārvadājumi uzņēmuma darbiniekiem uz/ no darba.

 

Lai varētu rezervēt autobusu, lūdzu, sazinieties ar mums - uzņēmuma darbinieki piedāvās optimālāko autobusu gan pēc aprīkojuma, komforta līmeņa, gan lieluma (sēdvietu skaita), kā arī aprēķinās brauciena izmaksas.

 

 

Uzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.

Mūsu piedāvātie autobusi ir aprīkoti ar visu ceļošanai nepieciešamo aprīkojumu- gaisa kondicionieris, DVD, ērti atlaižami sēdekļi, bagāžas nodalījums, audio, mikrofons. Tālākiem braucieniem Jūsu ērtību labad piedāvājam autobusus, kas papildus bez minētā ir aprīkoti ar nelielu virtuvi (ūdens sildītājs, iespēja uzvārīt kafiju vai tēju), ledusskapi, tualeti.

Uzņēmumam ir visi nepieciešamie sertifikāti,licences, kas apliecina mūsu kompetenci un tiesības veikt pasažieru pārvadājumus Latvijas, Eiropas kopienas un citu valstu teritorijā.

Mūsu uzņēmuma menedžeris sniegs atbildes uz Jūsu jautājumiem, aprēķinās brauciena izmaksas, kā arī izdarīs visu, lai Jūsu ceļojums noritētu sekmīgi.

Laimīgu ceļu!

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 37439
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 153803
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    INETA LESĪTE, stiliste
    INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
    Svētku mode, šūšanas salons
    Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
    Vašlejas, viesu māja
    Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
    Ziedu Dīva, ziedu studija
    Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
    Aļņi, viesu māja
    Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
    Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
    Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma