Turies!, pasākumu organizēšana

Apraksts

Virvju trase

Virvju trase jebkurā vietā un laikā. Pārvietojumā virvju trase ir veidota no metāla konstrukcijām. Virvju trase ir aprīkota ar patstāvīgu drošināšanas sistēmu “Saferoller” un ir piemērota gan pieaugušiem, gan bērniem.

Trases garums: no 18 līdz 100m

Trases augstums: no 2,5m līdz 5m

Šķēršļu skaits: no 4 līdz 20

Pasākumu formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes

Vertikālā kāpšana

Vertikālā kāpšana ir veids, kā pārbaudīt savu spēju robežas, pārvarēt bailes un sasniegt šķietami nesasniedzamu mērķi. Dažādi kāpšanas uzdevumi, kas veicami līdz pat 9m augstumā. Vertikālā kāpšana ir lielisks komandas saliedēšanas pasākumu pakalpojums. Konstrukciju iespējams uzbūvēt praktiski jebkur ar nosacījumu, ka segums ir līdzens.

Kāpšanas augstums: 7 līdz 9m
Šķēršļu skaits: no 8 līdz 14
Pasākumu formāts: saliedēšanas pasākumi, izstādes

Turies! futbols

Labi zināma galda futbola lielformāta versija. Spēle piedalās divas komandas, katrā 6 spēlētāji. Lielo galda futbola laukumu iespējams uzstādīt praktiski uz jebkura seguma ar nosacījumu, kas tas ir līdzens.

Laukuma izmēri: 12 x 8m

Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Citas konstrukcijas

Skatuves konstrukcijas, sporta pasākumu starta/finiša arkas, nestandarta risinājumi dažādiem pasākumiem. Plānojam un veidojam dažāda veida un pielietojuma konstrukcijas.
Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10547
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 57950
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Madaras, atpūtas māja
    Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
    LD apartamenti
    LD apartamentiLaipni lūdzam!
    KUPRE, UAB
    KUPRE, UAB
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
    Kāli, viesu nams
    Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
    Bieriņi, lauku māja
    Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
    Burtnieki, viesu māja
    Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma