Apraksts
z/s Zarumi šūšanas darbnīcā šujam un izšujam: * priekšautus - pārdevējām ar firmas logo, brezenta un gumijotus darbiem dārzā, tunikas priekšautus, mičošanas priekšautus un aubītes, piknika priekšautus no krāsainiem darba audumiem ar izšuvumiem("Saimniece", "Saimnieks" un dažādiem zīmējumiem), * EKO auduma iepirkuma maisiņus no lina un izturīga kokvilnas auduma ar izšūtiem zīmējumiem(burtiem, ziediem, dzīvniekiem utt.), * dāvanu maisiņus- izšūtus, organzas, lina ( ar iniciāļiem, vārdu, zodiaku u.c.) * izšujam T-kreklus un cepurītes, * pēc individūāla pasūtijuma izgatavojam apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai -vīriešiem, sievietēm un bērniem, * šujam skatuves kostīmus kolektīviem, * pēc pasūtijuma - bērnudārziem skapīšu maisiņus ar grupiņas nosaukumu vai zīmējumu, kofekšu-dāvanu maisiņus Ziemassvētkiem, bērnu priekšautiņus ar izšuvumu utt. "Zarumi", Ķeguma novads, Rembates pagasts, Ogres rajons, LV-5016 z/s Zarumi šūšanas darbnīcas darba laiks: Darba dienās 9.00-17.00 Sestdien-svētdien piedalāmies dažādos pasākumos (tirdziņos, gadatirgos, pilsētas svētkos,izstādēs, u.c. pēc uzaicinājuma) Rembates pagasta zemnieku saimniecības šūšanas darbnīcas «Zarumi» vadītāja Sandra Petroviča smaidot teic, ka Rembatē viss notiek kā senatnē. Puiši strādā uz lauka – 50 hektāros zemes audzē kartupeļus un dārzeņus, bet meitenes darbojas šūšanas darbnīcā, kur ne tikai šuj, bet arī izšuj apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai un dāvanām, piedāvājot klientiem glītus priekšautus, uzsvārčus, EKO maisiņus un daudz ko citu. Var izšūt jebkuru uzrakstu! «Tas man ir gan vaļasprieks, gan profesija – esmu mēteļu un virsdrēbju šuvēja. Man vienmēr ir gribējies darīt kaut ko skaistu, un tagad esmu radusi darbu sirdij. To, kā un ko šūsim, domājam kopā ar kolēģi. Ja kādu ideju pašas nemākam uzzīmēt, sadarbojamies ar mākslinieci no Lielvārdes – Lindu Aldersoni - Kukari. Lieldienās mūsu darbnīcai būs divu gadu jubileja. Sāku ar vienu šujmašīnu un šķērēm, tagad iegādātas vairākas profesionālas šujmašīnas, un darba mums netrūkst. Daudzi pasūta dāvanas, jo varam izšūt jebkuru uzrakstu. Mūsu preci pasūta arī veikalu pārdevējas ar konkrētās firmas logo,» stāsta Sandra.
Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 60405
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 404908
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Intema, SIA
    Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
    EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
    EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
    Zaļie ābolīši, viesu nams
    Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
    Jaunogres nams, brīvdienu māja
    Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
    Mežvidi, viesu nams
    Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
    Jaunmoku pils, viesnīca
    Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
    Pierīgas pirtis, pirts
    Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma