Reness R, mēbeles

Apraksts
Laipni lūdzam Reness R! Apvienojoties hobijam, radošām idejām un profesionālajai pieredzei, ir dibināts uzņēmums "Reness R". Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Mūsu izpratnē mēbele ir neatņemama dzīvojamo telpu interjera sastāvdaļa, tai ir jābūt vizuāli pievilcīgai, funkcionālai un drošai. Ir tikai daži soļi no idejas līdz projekta realizācijai : "Laiks ir nauda" – lai taupītu Jūsu laiku un līdzekļus "Reness R" projektu vadītāji ieradīsies pie Jums, iepriekš vienojoties par piemērotāko laiku. "Lai vēlmes sakristu ar iespējām" - mēs uzmērīsim telpu un uzklausīsim Jūsu vīzijas par plānoto mēbeli, lai pārliecinātos, ka visu sākotnēji iecerēto iespējams realizēt. Lai mēbele iederētos telpas kopējā interjerā, "Reness R" projektu vadītāji saskaņos ar Jums materiālus un krāsas. Furnitūra ir neatņemama mēbeļu sastāvdaļa, mēbeļu kalpošanas laiku galvenokārt nosaka tās kvalitāte. Mēs parādīsim, pastāstīsim un palīdzēsim izvēlēties Juma piemērotākos un labākos risinājumus. Trīs darba dienu laikā uzzīmēsim un nosūtīsim Jums plānoto mēbeles projektu. Nepieciešamības gadījumā ieviesīsim korekcijas, lai izstrādājums atbilstu Jūsu vēlmēm. Projekts ietver sevī mēbeles trīs skatus (virsskats, sānskats, priekšskats) un 3D attēlu. Vienojoties par visiem nosacījumiem, tiek uzsākta mēbeles izgatavošana, kas atkarībā no materiāliem un sarežģītības pakāpes parasti ilgst 2-6 nedēļas pēc līguma slēgšanas. Pēc mēbeles izgatavošanas laipni un atsaucīgi "Reness R" montieri atbrauks pie Jums (iepriekš vienojoties par laiku), saliks un novietos mēbeli tai paredzētajā vietā. Tātad... uz drīzu sadarbību!
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 55873
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 580071
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    H4y Interior, SIA
    H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
    Granīts O, SIA
    Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
    Norde metāls, SIA, metālapstrāde
    Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
    Aivars-K, akmens apstrāde
    Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
    Reiss, autoserviss
    Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
    Miķeļbāka, kempings
    Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
    Lejasmalas, atpūtas komplekss
    Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
    SEDIA IK, auditoriju krēsli
    SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma