ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem

Apraksts
ZOONA nodarbojas ar radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecību. Mūsu partneri jau vairākus gadus ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā un popularizē radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības. Kā mēs strādājam? Mēs vēlamies, lai sadarbība ar mūsu klientiem būtu abpusēji izdevīga un patīkama. Apzināmies, ka labākā reklāma mūsu piedāvātajiem produktiem ir apmierināti klienti, kuriem patiesi esam palīdzējuši. Tāpēc pirms Jūs iegādāsieties kādu no piedāvātajām ierīcēm, centīsimies noskaidrot: * kādu problēmu Jūs vēlaties atrisināt * vai izvēlētā ierīce būs piemērota tieši Jūsu dzīvniekam * vai šo ierīci iespējams uzstādīt/lietot Jūsu izvēlētajā vietā * vai Jūs apmierina ierīces iegādes, uzstādīšanas un lietošanas nosacījumi? Ja vēlaties iegādāties, kādu no ierīcēm, lūdzu, zvaniet pa telefoniem + 371 29141410; +371 29171566 vai sazinieties ar e-pasta info@radioseta.lv palīdzību, norādot kādu preci esiet izvēlējušies, iespējamos jautājumus un kontakttālruni. Lai varētu uzņemties pilnu atbildību par pārdotajām precēm, to specifikas dēļ mēs sadarbojamies tikai ar uzticamiem sadarbības partneriem.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 57972
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 194853
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Kalves, brīvdienu māja
    Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
    Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
    Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
    Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
    4 Vēji, krodziņš
    4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
    Celmiņi, brīvdienu māja
    Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
    Komforts, santehnikas un apkures salons
    Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
    Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
    Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
    RENT A CAMPER, auto noma
    RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma