Apraksts

„Sauleskalns” atrodas tikai 19km no Rīgas Zaķumuižā Lielās Juglas krastā. Lielajā pirtī varam uzņemt 50 ciemiņus. Izguldīt iespējams 33 cilvēkus – ir divas divvietīgas istabas, viena sešvietīga. Trešajā stāvā 18 matrači. Lielākām kompānijām iespējams rīkot sporta svētkus, ir telšu vietas. Pēc pirts var atvēsināties baseinā, vai netālajā upē.

Mazajā pirtiņā ērti jutīsies gan pārītis, gan lielāka draugu kompānija - līdz pat 15 cilvēkiem. Ģuļasvietas 15 cilvēkiem. Mazā pirtiņa atrodas blakus dīķim - ūdens ir auksts un tīrs, jo tajā ieplūst pazemes avoti.

 „Sauleskalns” ir ideāla vieta kāzu, jubileju, bērnu pasākumu, salidojumu un jebkādu citu svinību rīkošanai, jo atrodas tuvu Rīgai, tai pat laikā ciemiņi šeit var justies apkārtējās kņadas un trokšņa netraucēti. Romantiķiem piedāvājam baudīt pastaigu pa Lielās Juglas gleznainajiem krastiem. Sportiski noskaņotajiem viesiem ir iespēja spēlēt ielas basketbolu, pludmales volejbolu, minifutbolu. Iepriekš pasūtot, uz salas iespējams arī „peintbols”. Bērnu izklaidei un izpriecām pieejami divi karuseļi, četras šūpoles, bērnu rotaļu laukums, novuss, galda futbols. Iepriekš pasūtot, ir iespējama arī galdu klāšana. Vienmēr gaidīti arī pērties gribētāji, īpaši svētdienu vakaros un darba dienās. Mīļi aicināti „Sauleskalnā”. Jūs laipni uzņems un par Jūsu labsajūtu gādās Jānis un Ieva.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 155207
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 972884
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Dvina, viesu nams
    Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
    Vilar Hotel, viesnīca
    Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
    Daugavas muzejs
    Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
    Līcīši, atpūtas komplekss
    Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    Lielanteni, kokapstrāde
    Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
    Pa Laimes Taku, pansija
    Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
    Vintāža, viesu nams
    Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
    Dūšeļu kempings laivas
    Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma