Apraksts
SIA "Ergoss" dibināta 1997. gadā. Apvienojot, īpašnieku pieredzi un zināšanas, veicot mērķtiecīgu tirgus izpēti un analīzi tika aizsākta uzņēmējdarbība kokapstrādē un kokapstrādes izejmateriālu tirdzniecības sfērā. Rūpīgi atlasot, apmācot savu darbiniekus, sekojot visām izmaiņām un tendēncem celtniecības, kokmateriālu ražošanas, tirzniecības jomās, nu jau vairāk kā septiņu gadu mūsu darbības laikā - esam kļuvuši pietiekoši spēcīgi kā uzņēmums un attīstījuši servisa kvalitāti. Visu šo gadu laikā ar intensīvu darbu uzņēmums ir ieņēmis stabilu pozīciju koksnes plātņu (saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes) tirzniecības jomā. Izveidota apjomīga klientu datu bāze, nodibinātas ilggadējas sadarbības partneru attiecības. Klienti mūs pazīst un konkurenti ar mūms rēķinās Mūsu moto: radošs, intensīvs darbs un kvalitatīva atpūta. Tāpēc attieksme pret klientiem un pircējiem mūsu uzņēmumā vienmēr ir bijusi profesionāla, ļoti augstā līmenī, atklāta un tieša. Pēc intensīva darba ir nepieciešama laba atpūta lai uzkrātu enerģiju un pozitīvas emocijas jaunai darba nedēļai, tāpēc mūsu, "Ergoss", draudzīgais kolektīvs regulāri atpūšas pie Latvijas ūdeņiem un labprāt savā pulkā uzņem arī klientus un visus interesentus.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 45014
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1816495
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    KraBS, metālapstrāde
    KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
    Tukuma muzejs
    Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
    Pokaiņi
    PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
    Lotes Toys, veikals
    Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    SB Siltumtehnika, veikals
    SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
    Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
    Eco Roof niedru jumti un celtniecība
    Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
    Pazemes ezeri, apskates objekts
    Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma