Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība

Apraksts

Latvijas uzņēmums SIA "Kompānija Avotiņi" darbojas būvmateriālu un metālizstrādājumu jomā kopš 1992. gada. Šajā laika posmā kompānija ievērojami paplašināja piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, kā arī veiksmīgi atsāka darbību eksporta tīrgū. Netto apgrozījums 2013. gadā sasniedza 25 milj. Eiro. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 140 cilvēkus. Uz šodienu kompānijas galvenie darbības virzieni ir:

- jumtu un sienu segumu ražošana no plānā lokšņu tērauda;
- armatūras izstrādājumu ražošana un melno metāla lokšņu apstrāde;
- armatūras un melno velmējumu vairum un mazumtirdzniecība;
- cinkota tērauda ar polimēru pārklājumu vairum un mazumtirdzniecība;
- celtniecības materiālu vairum un mazumtirdzniecība;
- bezkarkasa angārus būvniecība.

Kopš 2001.gada ražojam jumta un sienu segumus no plānā lokšņu tērauda, notekūdeņu novadīšanas sistēmas, konstrukciju profilus, jumtu apdares elementus, kā arī ir izveidota armatūras sieta un reģipšu profilu ražošana. Notiek metāla sagriešana pēc klientu pieprasījuma.

2011. gadā kompānija atsāka armatūras izstrādājumu ražošanu un melno metāla lokšņu apstrāde. Kompānija aktīvi pārdod vairumā armatūru un tērauda ruļļos Latvijas un citu valstu tirgū.

Ievesta unikāla bezkarkasa angāru būvniecības tehnoloģija no tērauda ruļļiem, kura šobrīd, iespējams, ir vislētākāis un visātrākais līdzīgu objektu celtniecības veids.

Zīmoli
RockwoolUrsaAeroctechno_nicolmaxitNovoļipeckas Metalurģiskais KombinātslodeCEMEXArcelorMittal
Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75058
Meklēšnas rezultātos parādīts : 1924712
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Mani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma