Apraksts

SIA “Audits un grāmatvedība AT” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums, kurš dibināts 2013.gadā. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finansu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programmnodrošinājumā. Bez tam ir aktuāli noteikt uzņēmuma vērtību investoru piesaistes vai citos gadījumos, veikt uzņēmuma saimnieciski- finansiālās darbības analīzes u.c.

Sadarbību ar mūsu firmu izvēlas gan tādi uzņēmumi, kuriem grāmatvedības un uzskaites darbs ir labā līmenī, bet ir nepieciešams finansu pārskata audits, gan uzņēmumi, kuri tikko uzsākuši savu darbību un vēlas profesionālu palīdzību, gan arī tādi uzņēmumi, kam nepieciešamas kādas atsevišķas jomas iepriekš saskaņotas procedūras veikšana, savas saimnieciski- finansiālās darbības izpratne un analīze, gan iekšējs audits, lai pārliecinātos vai viss uzņēmumā ir kārtībā, kā arī uzņēmumi, kam gadījusies nepatīkama pieredze ar neprofesionāliem vai nekompetentiem darbiniekiem.

  • Zvērinātu revidentu pakalpojumi un audits
  • Uzņēmumu reģistrēšana
  • Uzņēmumu novērtējums
  • Grāmatvedības kārtošana un konsultācijas
  • Konsultācijas nodokļu likumdošanā
  • Grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas
  • Iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze
  • Uzņēmumu likvidācijas veikšana
Video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 32814
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 315164
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
    Latvijas Fotogrāfijas muzejs
    Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
    Mežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    Kempings Sīļi, kempings
    Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
    Kaktusu māja
    Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
    Eģīši, ZS
    Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
    Iecavnieki, viesu māja
    Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
    Stieress, kempings
    Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma