Thread solutions, SIA

  • Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
  • (+371) 67892758
  • (+371) 67625031
  • info@threadsolutions.lv
  • www.threadsolutions.lv
  • Pirmdiena08:30 - 17:00
    Otrdiena08:30 - 17:00
    Trešdiena08:30 - 17:00
    08:30 - 17:00
    Piektdiena08:30 - 17:00
    Sestdiena -
    Svētdiena -
  • Juridiskais nosaukums : Thread solutions, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40003283720
    Juridiskā adrese : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
Apraksts

Thread solutions SIA (iepriekšējais nosaukums Coats Latvija) ir starptautiska diegu ražošanas uzņēmuma COATS ekskluzīvais distributors Latvijā. Jau vairāk kā 20 gadus esam uzticami partneri ražotājiem un dizaineriem!

Piedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.

Diegu veidi : armētie poliestera diegi, teksturētie diegi, neilona diegi, kokvilnas diegi,

atstarojoši diegi, maisu diegi, elastīgi diegi, gumijas diegi, uguni atgrūdoši diegi, diegi ar metāla serdi, ūdenī šķistoši diegi, limes diegi.

Konsultējam par diegu pielietojumu, ekonomiskumu un atbilstību paredzētajiem mērķiem.

Piedāvājam augstāko tehnoloģiju škiedras un diegus: optiskiem kabeļiem, kabronšķiedras, elektrovadošos diegus, pret UV starojumu izturīgus diegus.

Tehniskas konsultācijas par jaunākās paaudzes materiālu šūšanu,, paraugi, krāsu kartes.

Piedāvājam OPTI rāvējslēdzējus apģērbiem, apaviem, somām, mēbelēm, jahtām, filtriem gan rūpniecībai, gan dizaineriem.

Aksesuāri darba un sporta apģērbiem, tehniskiem mērķiem : gumijas, lentas, auklas. Augstākās kvalitātes tekstiletiķetes. Paraugu izgatavošana!

Spiedpogas un kniedes ar logotipu un bez tā. Metāla (krāsotas vai lakotas), plastmasas, gumijotas. Atstarojošās lentas gan piešujamas, gan piekausējamas. Oderu audumi un kabatu oderes dažādās krāsās. Flizelīni šūšanai un izšūšanai. Gumijas un lentas ar jūsu logotipu.

Mūsu zināšanas jūsu izaugsmei !

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 35491
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 211375
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Garauši, atpūtas bāze
    Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
    Logu Plēves, SIA
    Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
    Belameks, apdares materiāli
    Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
    KraBS, metālapstrāde
    KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
    Park Hotel Kekava, viesnīca
    Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
    Debesu bļoda, viesu nams
    Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
    Kāli, viesu nams
    Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma