Ēmužas, viesu nams

Apraksts

   Lauku māja "Ēmužas" atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 200-250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabiņas, kurās ērti var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem, bet papildus vietas piedāvājam divās "matraču" zālēs. Ir pirts, kubls, dīķis, volejbola laukums, futbola laukums, basketbola grozi, telts vietas... Netālu atrodas "Ēmužu" ezers.

Z/S "Ēmužas" darbojas jau kopš 1991. gada. Sākotnējā pamat nodarbošanās bija lauksaimniecība, bet 1996. gadā atvērta pirmā kafejnīca. Šobrīd Z/S "Ēmužas" saviem klientiem piedāvā baudīt gardu maltīti kafejnīcā "Velves" Talsos, kafejnīcā "Rasa" Rīgā, baudīt lielisku atpūtu lauku mājā "Ēmužas", kā arī uzklāt un apkalpot izbraukuma banketus jebkurā klienta izvēlētā vietā.

Ēdināšanas nams "Ezera Sonāte" atrodas Talsos, Kareivju ielā 16, Vilkmuižas ezera krastā. Kafejnīcas telpas izvietotas divos stāvos, ar plašām un gaišām telpām. "Ezera Sonāte" saviem apmeklētājiem piedāvā:
- darba dienās ātrās pusdienas;
- ēdienus no ēdienkartes katru dienu;
- picu piegāde no plkst. 11.00-23.00
- pusdienu piegādi Talsos uz Jūsu darba vietu vai mājām (līdz plkst.12.00);
- mielastu galdus, pagatavotus pēc jūsu vēlmēm sastādītas ēdienkartes;
- ēdināšanas pakalpojumus Jūsu izvēlētajā vietā;
- izbraukuma tirdzniecību;
- pasākuma vadītāja pakalpojumus;
- trauku nomu;
- nakšņošanas iespējas Talsu viesnīcā.

Darba laiks: katru dienu no 11.00-23.00 (vai līdz pēdējam apmeklētājam)

Piedāvājam arī konditorejas izstrādājums- tortes, kūkas, plātsmaizes, pīrādziņus u.c. pēc iepriekšēja pasūtījuma.

Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83669
Meklēšnas rezultātos parādīts : 2227126
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma