Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums

Apraksts

Profesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.

Piedāvājam sekojošas programmas:

  • Autotransports - kvalifikācijas: automehāniķis un autodiagnostiķis;
  • Mašīnzinības - kvalifikācijas: spēkratu mehāniķis un lauksaimniecības tehnikas mehāniķis;
  • Datosrsistēmas - kvalifikācijas: datorsistēmu tehniķis un programmēšanas tehniķis;
  • Lauksaimniecība - kvalifikācijas: lauku īpašuma apsaimniekotājs un augkopības tehniķis.

Pie mums ir iespējams apgūt arī citu nozaru profesijas.

Piedāvājam mācības, gan klātienē, gan neklātienē pēc pamatskolas beigšanas vai pēc vidusskolas.

Visās Priekuļu tehnikuma piedāvātajās profesijās ir iespējama arī ārpus formālā ceļa iegūto profesionālo kompetenču novērtēšana.

Par Priekuļu tehnikumā iegūtās izglītības kvalitāti liecina ilggadējie skolas audzēkņu un absolventu sasniegumi, godalgotās vietas profesionālās meistarības konkursos Latvijas un arī Eiropas mērogā.

Mācību nodrošināšanai ir pieejami divi mācību korpusi, plaši darbnīcu un sporta kompleksi un dienesta viesnīca. Kvalifikācijas prakšu un praktisko mācību laikā sadarbojamies ar nozaru uzņēmumiem gan reģionā, gan Rīgā.

Skolā regulāri notiek dažādas ES mobilitātes projekti, kuru ietvaros piedāvājam iespējas praktizēties ārzemēs.

Vairāk informācija mūsu interneta mājaslapā www.pt.edu.lv

Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 22198
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 148805
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Danfo Masters, SIA
    Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
    SB Siltumtehnika, veikals
    SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
    Vintāža, viesu nams
    Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    Mākslas darbnīca Antīks
    Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
    Daugavas muzejs
    Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
    Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
    Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
    Liedags, viesu māja
    Liedags, viesu mājaViesu māja atrodas Liepājas–Ventspils šosejas malā. Viesu māja Liedags piedāvā 16 labiekārtotas istabas, uzkodu bārs, pirti ar baseinu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma