Medus veikals

Apraksts

Medus veikals piedāvā iespējams visplašāko un bagātīgāko biškopības produkcijas sortimenta klāstu Latvijā. Mūsu plauktos neskatoties uz sezonu atrodami ne mazāk kā 30 veidu medus. Medus ieguves sezonas laikā šis piedāvājums ir ievērojami plašāks. To pirms iegādāšanās iespējams nodegustēt, lai izvēlētos sev tīkamākās medus īpašības t.sk. garšu un krāsu, jo katrs medus veids ir unikāls. Pat viena bišu saime vienmēr stropā sanes dažādu medu no dažādiem ziediem. Mūsu pircēji veikalā var izvēlēties medus burku vai citu trauku, lai medu varētu iegādāties tik cik nepieciešams. Mājas vajadzībām vienkāršs un lēts trauks. Dāvanai oriģināls, interesants – medus krāsu un vērtību izceļošs risinājums. Liepu, viršu, griķu, āboliņa ziedu medus šie populārākie un vēl daudzi citi medus veidi - ievākti Latvijas bišu dravā. Mūsu piedāvātais medus ir ievākts praktiski visas Latvijas reģionu bišu dravās .Jūs variet iegādāties medu (kā arī daudzi pircēji rīkojas) no sava dzimtā vai arī citādi tuvā, mīļā reģiona. Ar medus klāstu pie mums tiek pārstāvēta praktiski visa Latvija. Ziedputekšņi, bišu maize, propoliss bišu māšu peru pieniņš atklās jums, nebijušas spēku rezerves, stiprinās imunitāti, šie bišu ražotie produkti ir brīnumains vitamīnu avots. 100% bišu vaska sveces, svecēm ir neatkārtojama vaska smarža un krāsa. Smarža izplatās telpā, kurā bišu vaska sveces tiek dedzinātas. 100% bišu vaska sveces deg daudz ilgāk par parastajām parafīna svecēm un galvenais neizdala kaitīgos naftas produktu degšanas atlikumus. Arī biškopjiem mūsu veikalā ir iespēja iegādāties biškopības inventāru pilnā sortimentā, sākot no stieplēm, kaltiņiem vai apkārēm (rāmīšiem) līdz stropiem, aizsargtērpiem un medus sviedēm, kā arī kvalitatīvas 100% bišu vaska mākslīgās šūnas (bišu šūnu pamatnes). Šīs šūnas tiek iegādātas arī sveču tīšanai mājās. Sveču daktis arī pie mums ir nopērkamas. Sveču tinēju aktivitāte, jo īpaši pieaug gada tumšajā sezonā, tuvojoties Ziemassvētkiem. Arī Ziemassvētku eglītes tiek dekorētas ar smaržojošām, pašizgatavotām svecītēm. Daudzās ģimenēs tas jau kļuvis par tradīciju, lietot sev un dāvināt citiem pašu tītās vaska sveces. Medus veikalā var nokomplektēt un iegādāties lieliskas, dabiskas un veselīgas dāvanas, ar kurām Jūs variet iepriecināt savus tuvākos , tos ko jūs cienāt un mīlat. Ieprieciniet sevi un savus tuvos cilvēkus ar skaistām, veselīgām un noderīgām dāvanām!!! Padarīsim veselīgāku un saldāku savu ikdienu !!! Būsim veseli, lietojot pasaulē visdabiskākos saldumus.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte, Saistītie uzņēmumi
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 79790
Meklēšnas rezultātos parādīts : 623506
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma