Dikolat, SIA

Gaisa Kopresori

26.09.2020

bezellas-virzulu-kompresors-0.jpg Gaisa kompresori – tās ir speciālas ierīces, kuras izmanto gāzu padevei un saspiešanai zem spiediena (aukstuma radītāja, gaisa tvaiki…utt.).Gaisa kompresoriemir plašs pielietojuma spektrs. Vairumā gadījumu tos izmanto remontdarbos, montāžas darbos, autoservisos, ražošanā, celtniecībā, tas ir, izmanto tur, kur vajag izmantot pneimoierīces un pneimoinstrumentus. Tāpat gaisa kompresorus izmanto ražošanā, kur vajag izmantot augsta spiediena saspiestu gaisu. Šajā gadījumā kvalitatīvākam un efektīvākam darbam kompresorus izmanto urbšanas iekārtās ogļu un kalnu rūdas industrijā, kā arī naftas gāzes sfērā. Tāpat tos intensīvi izmanto metalurģijā, pārtikas rūpniecībā, elektroķīmijas sfērā, medicīnā un citās jomās. Kompresorus var izmantot jebkuros laika apstākļos, pie tam tie vienmēr saglabā augstu kvalitātes līmeni.

Ir vēl viena kompresora izmantošanas nozare – viens no mākslas veidiem – aerogrāfija. Lai izpaustos šajā nozarē, nepieciešama noteikta gaume, talants, aerogrāfs, un, protams, ierīce, ko izmanto gaisa ievilkšanai aerogrāfā – kompresors. Tādejādi, lai kādam nolūkam arī nebūtu nepieciešama kompresora ierīce, izvēlēties kompresoru vajag ļoti nopietni, lai vēlāk jums rezultāts neliktu vilties.

turpināt lasīt ...
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma