Atklāta jauna, modernu, ekoloģiski tīru viļņoto lokšņu rūpnīca

28.09.2010
Latroof
www.viss.lv
Viss mājaiJumti un jumtu segumi

Maija beigās Nuoija Akmenē (Lietuva) kompānija Eternit Baltic atklāja jaunu un unikālu rūpnīcu fibrocementa viļņoto lokšņu ražošanai. Viss ražošanas process ir videi draudzīgs, un atbilst jaunākajiem kvalitātes standartiem.

Kapitālieguldījumi sastādīja 20 miljonus eiro

Gada laikā rūpnīca spēj saražot apmēram 4 miljonus kvadrātmetru viļņoto lokšņu. Tāds daudzums pilnībā apmierinās pieprasījumu pēc šī produkta Lietuvā un kaimiņvalstīs. Kopsummā rūpnīcas jaunās ēkas un iekārtu iegādei tika ieguldīti apmēram 20 miljoni eiro. Nepieciešamo summu piešķīra viens no aktīvākajiem ieguldītājiem Lietuvas industrijā - banka DnB NORD Bank.

turpināt lasīt ...

Jumtu seguma uzstādīšana: trīs svarīgi momenti

11.06.2010
Latroof
www.viss.lv

Seguma uzklāšana ir visai plaša tēma. Mēs negrasāmies nelielā publikācijā ietvert visu pilnībā, jo vairāk tādēļ, ka katram materiālam piemīt savas uzklāšanas īpatnības. Tomēr pastāv daži vispārīgi momenti, kas būtu jāzina, montējot jebkāda veida jumta segumu.

Atbilstība konstrukcijai

Pirmkārt, nepieciešams nodrošināt seguma atbilstību sienu konstruktīvajam risinājumam vēl pirms tiks izvēlēts materiāls. Pieredze praktiskajā darbā liecina par to, ka bieži vien seguma projekts kļūdaini tiek pildīts autonomi no ēkas plānošanas projekta, vai pat pēc sienu uzcelšanas...

turpināt lasīt ...

Kādu jumta segumu izvēlēties krīzes apstākļos?

11.06.2010
Latroof
www.viss.lv
Viss mājaiJumti un jumtu segumi

Uz virsrakstā uzdoto jautājumu nevar atbildēt viennozīmīgi. Atbildi rast nav viegli, jo šodien pieejami visdažādāko veidu seguma materiāli, kā arī iespējas tos uzstādīt. Tomēr mēs centīsimies sniegt īsu pamācību, kas jums palīdzēs atbildēt uz šo jautājumu.

Sāksim ar to, ka jebkurš konkrētā veida seguma materiāla pārstāvis jebkurā situācijā (jo īpaši krīzes situācijā) reklamē savu materiālu. Ja tas ir dārgāks, tātad tam piemīt īpaša kvalitāte, bet ja cenas ziņā ir demokrātisks, tad kvalitātē noteikti neatpaliek no dārgajiem analogiem. Ar vārdu sakot, mēs uzskatām, ka objektīvāku informāciju var sniegt celtnieki. Un viņi pieturas pie sekojošiem uzskatiem.

Cenas mēdz būt atšķirīgas

Vidējā cenu diapazonā vispopulārākie ir seguma materiāli no bituma dakstiņiem vai metāla. Galīgo izmaksu ziņā (ar to domāts gatavs jumts) tie konkurē ar citiem, mazāk kvalitatīviem seguma materiāliem – bezazbesta šīferi, varu, ar bitumu piesūcinātu kartonu (viļņotas loksnes)...

turpināt lasīt ...
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
Kartridzuuzpilde.lv
Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
Viola Stils, salons
Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
Mīļmājiņa, brīvdienu māja
Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Visi banneri
Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma